Om oss

Tapeter på nätet från ledande tillverkare

Välkommen till tapeterpanatet.se! Hos oss hittar du ett stort urval av tapeter på nätet samt tapetverktyg för hela bostaden. Hos oss hittar du tapeter av hög kvalitet – oavsett din smak och stil så kommer vi att få fart på din inspiration. I vårt utbud finns tapeter från alla ledande varumärken på den svenska marknaden. Låt dig inspireras av ett stort urval färger, mönster och strukturer – alltid med högsta kvalitet i fokus.

Vi levererar tapeter i hela Sverige

Vår bas finns i Torestorp i Västergötland, men i vår webbutik kan vi erbjuda kvalitetstapeter till kunder i hela Sverige. Det är alltid tryggt och säkert att handla tapeter hos oss – alla köp omfattas av Konsumentköplagen och allt kommer med kvalitetsgaranti och bytesrätt. Vi erbjuder snabba leveranser och kan garantera att du får dina nya tapeter inom 14 dagar.

Har du frågor kring våra tapeter, verktyg eller några andra produkter så är du välkommen att höra av dig till oss på både telefon eller mejl. Kontaktuppgifter hittar du längre ned på sidan. Vi kan dessutom erbjuda färgprover på våra tapeter så att du kan kontrollera om tapeten du fastnat för passar i just ditt hem.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.