Butiken

REA Enstaka / udda tapetrullar

Enstaka tapetrullar

Nu har jag precis skapat en ny kategori. REA Enstaka rullar. Precis som rubriken låter så är det udda eller enstaka rullar. I alla fall för det mesta. Man kan om man ha tur hitta upp till sex likadana rullar. 

Just nu så finns det flera rullar av dessa tapeterna:    Lilacs 7669, Borosan 8641, Shades Sanstone 5060

    

-Vad är det då som hamnar här? Jo när vi gör jobb så kan det bli en rulle över eller så är det en kund som ångrat sitt val eller så är det sista rullarna i en kartong. För det mesta så beställer vi så kallade rumsorder av våra leverantörer. Det betyder att vi beställer det antal rullar som du vill ha eller som vi beräknar att det går åt till ett jobb. Eftersom alla tapeter har ett trycknummer så kan man sällan använda olika trycknummer i samma rum. Men det skall du veta att det brukar inte vara några problem att använda olika trycknummer på olika väggar men du måste då byta rulle precis i hörnet. Är det då en mönstrad tapet så kan det vara svårt att få ihop mönstret.

Saknar du en rulle vid tapetseringen så tycker jag att du kan kolla i denna kategorin kanske har vi just ditt trycknummer kvar. Eller om du skall tapetsera en mindre fondvägg så är det ju perfekt. Du kan även tapetsera på fronten på en byrå eller göra andra unika skapelser.

Just nu så ligger det även en Morristapet 

Tapet Pure Honeysuckle & Tulip Grey Blue

och en rulle Marimekko. 

Tapet Orkanen, Marimekko 5

Det är först till kvarn som gäller!