Butiken

Det är jag som är Helena

Helena

Hejsan!

En liten presentation av mig Helena. Jag bor i Öxabäck tillsammans med min man Peter och vår hund Monci. Vi har två utflugna barn och två barnbarn. Jag förstår det som folk brukar säga, att barnbarn är livets efterrätt. De är det bästa som finns.

Jag tillbringar många timmar ute i naturen med Monci, hon är av rasen Nederlandse Kooikerhondje. Vi sysslar lite med rallylydnad och nosework för skoj skull. Hon är en dam som kräver en del stimulans och hon gillar verkligen all typ av aktivitet. En skogspromenad med lite godisletande eller balansgång på stock och sten, det är grejer det.

För tillfället har jag hela köksbordet fullt med krukor med luktärter, popcornkärnor och stockrosor jag sått och nu försöker få att växa och trivas. Att på sommaren inreda vår stora altan med ett överdåd av växter är nämligen ännu ett av mina intressen. Att sedan sitta där med all växtprakt runt mig med en god bok och något gott i glaset, det är enligt mig en av meningarna med livet.

Jag har känt Eva-Marie sedan vi jobbade ihop på ett textilföretag i Kinna redan 1990. Vi sammanstrålade sedan på ytterligare ett textilföretag här i Torestorp 2002.  När hon sedan 2020 behövde hjälp på Torestorp Måleri och med sina webshopar tvekade jag inte en sekund. Självklart ville jag fortsätta att arbeta tillsammans med henne.

Färg, form och mönster ligger mig varmt om hjärtat och känslan att bläddra i en nyutkommen tapetkatalog och se alla fantastiska mönster är nästan obeskrivlig.