Butiken

Det är jag som är Eva-Marie

Eva-Marie

Hej på er!

Här kommer en liten presentation om mig.

  

Jag bor i Torestorp tillsammans med min man Boris och vår trebenta katt Tussie. Jag är 50+ räcker väl med att säga. Vi har två pojkar som nu är 24 och 27 år gamla.

Jag har jobbat med färg och form sen jag var 15år. Mestadels inom textilbranschen. 2004 startade vi Torestorp Måleri och Trendhuset. En butik med interiör, textil, färg, tapeter, blommor och ett café. 2019 sålde vi butiken Trendhuset till Ulrika men behöll webshopen och Torestorp Måleri. 

Om du är i närheten av Torestorp så rekommenderar jag ett besök i butiken hos Ulrika. Caféet har hembakade kakor och egengjord glass. Mums!

Jag tycker om att träna och går gärna på Friskis & Svettis. Älskar att vara ute och påta i trädgården. Binder gärna fina buketter. Tittar gärna på hockey och följer Frölundas alla matcher om jag bara kan. Jag har alltid något projekt på gång. (Eller flera om du frågar min man) Just nu sätter jag ihop ett väggväxthus. Det är en mjukstart på växthuslivet tänker jag. 

Ett vedskjul/förråd är precis klart, fattas bara lite lampor.