Butiken

Längtan

Lina Schnaufers senaste kollektion Längtan

Här kommer Linas senaste tapetkollektion. I kollektionen Längtan har Lina Schnaufer jobbat utefter barndomens längtans-ämnen, med ett tema i varje mönster. Längtan är en kollektion som rymmer tapeter både för de minsta och för hemmets övriga vrår som har barnasinnet kvar. Boken innehåller mestadels barntapeter såsom Bygga Bo som jag tycker påminner om Pippis Villa Villekulla. Favoritkulören är denna ljusa och den med lite starkare färger.

 

Men det finns också blommiga tapeter som passar i vilket rum som helst som tapeten Midsommar. Den finns i fem olika färgställningar. Jag har lite svårt för en del av hennes färgkombinationer och håller mig gärna till kulörer som inte svävar ut utan som passar tillsammans. Mönstret med blå bottenfärg är min favorit.

Om du älskar tapeter med Harlequinmönster så finns det hela sex olika färgkombinationer i denna tapetbok. Lina har valt att kalla mönstret kalas och beskriver den såhär: 

Kalas

Att räkna ned med hjälp av handens fingrar, 5, 4, 3... prasslande snören och saft i Duralexglas. Mönstret Kalas försöker fånga känslan av att fylla fem år -pantgömme och sockerchock. Detta är ett mönster som passar fint i alla typer av rum som du vill ge en liten extra kick.